Bestellen bij-Ellen

Vind jij de materialen van Stampin' Up! ook zo mooi?

In de webwinkel  kan je  de mooie materialen uitkiezen. πŸ›’ 

Je kan ze direct bestellen, betalen en thuis laten bezorgen. Bezorgkosten zijn dan altijd € 5,95.

Maak gebruik van de actuele host code: Code jan.2019: DV3XGEH7. Vul de code in tijdens het bestel proces en je ontvangt de volgende maand een extraatje. Bij bestellingen via de site boven de 200 euro hostcode niet gebruiken. Je ontvangt dan extra rewards die je direct kan besteden.

Een andere mogelijkheid is de materialen uitzoeken en de bestel/ ordernummers aan mij doormailen. Ik bestel ze dan voor jou en laat ze bij mij bezorgen. Je betaald vooraf de bestelde materialen aan mij. Door op deze manier te bestellen heb je geen verzendkosten. Je kan de materialen al snel ophalen in het atelier en dan gelijk weer nieuwe inspiratie op doen. Lees hieronder meer over de extra STMPLN Bonus actie! En natuurlijk zit er altijd een kleine persoonlijke attentie bij je bestelling.

De derde mogelijkheid is gezellig langskomen in het atelier en daar de materialen bestellen, betalen en later ophalen.

STMPLN Club Bonus Actie:


Als extra "bonus" bij je SU bestelling verdien je spaarpunten. Voor iedere 25 euro die je besteedt aan SU materialen ontvang je 1 punt. Echt 25 euro, dus niet 24,50 of 49 euro. Een volle kaart met 10 punten staat gelijk aan een "workshop-coupon" van € 15,=. Te gebruiken voor de toegang tot de club avonden en de materialen van de club bijeenkomsten. De volle spaarkaart mag je zelf besteden of aan een ander cadeau doen. Spaarkaarten zijn in het atelier verkrijgbaar. Je bent zelf verantwoordelijk voor het bijhouden, bewaren, van je punten. Ingang van deze actie is 1 oktober 2018.

Altijd gezellig in atelier bij-Ellen.Stampin' Up! Webwinkel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten