Stampin' Up! Activiteiten en workshops:


Zelf aan de slag met de mooie materialen van Stampin Up!

 bij-Ellen biedt diverse mogelijkheden:


"Stampin' Up! open atelier"

Zelf aan de slag gaan met de vele materialen die in het atelier aanwezig zijn. Stempels, inkten, stanzen, mallen etc. Je mag heel veel gebruiken. Er zijn altijd nieuwe voorbeelden aanwezig van bijvoorbeeld een eenvoudig werkstuk. Je krijgt een korte instructie en gaat dan vooral zelf lekker aan de slag. Het is geen workshop met volledige begeleiding. De winkel is gewoon open. De gebruikte materialen reken je apart af.  Je betaald per uur of een veelvoud hiervan. Aanmelden kan alleen of met meerdere personen op de meeste  dinsdagavonden ( 19.00-21.00) vrijdagmiddagen (13.00-17.00) of zaterdag (10.00-13.00). Andere dagen vanaf 4 personen te boeken.

Vooraf even aanmelden is noodzakelijk. Soms is het atelier gesloten, bel vooraf  om teleurstelling te voorkomen. Tussen 12 en 13 eet ik graag  een broodje. Tijdens een geplande workshop of rondleiding is er geen ruimte om aan de slag te gaan.
De basisprijs is € 6,= euro per uur. 

Basisworkshop STMPLN met Stampin' Up!

Wil je graag de eerste kneepjes van het werken met deze mooie materialen goed onder de knie krijgen? Volg dan de basisworkshop STMPLN. Uitleg van de diverse materialen en de mogelijkheden. Je gaat gelijk ook zelf aan de slag en maakt o.a. een leuke serie labels met de diverse technieken. Een goede basis om daarna zelf verder aan de slag te gaan. Uiteraard kleden we deze 2 uur aan met koffie/thee en zitten de materialen bij de prijs inbegrepen. Op de meeste vrijdagen (10-17) of zaterdag (10-14) vanaf 2 personen te boeken. Andere dagen vanaf 4 personen.

Prijs voor deze workshop € 15,=.

Liever een privé-les? 

Ook dat kan. Op een moment dat het jou en mij schikt prikken we ca. 2,5 uur en gaan dan aan de slag met de technieken of materialen waar jij mee wil werken. Voor deze privé-les vraag ik € 42,50. Dit is inclusief "normaal" gebruik van de materialen. Hieronder versta ik ca. 4 verschillende objecten en diverse oefenmaterialen/labels.Workshops met een eigen thema of techniek:


Geplande workshops vind je hier of in de agenda op de website terug.Originele enveloppen en meer maken met de envelope punch board. Meer info en aanmelden: geen actuele datum gepland.

Liever op een andere dag een workshop volgen? Neem contact op en we prikken samen een andere datum. Op vrijdag of zaterdag is dit individueel of in een groepje mogelijk. Op andere dagen kan ik een workshop plannen vanaf 4 personen.


Reacties

Populaire posts